Milieuvriendelijk en veelzijdig UV printen

Wanneer u een milieuvriendelijkere manier van bedrukken zoekt is UV printen ideaal. Bij Quick Graveerservice in Zwaag weten we alles van deze techniek. Zo kunnen we u optimaal adviseren en elk project perfect uitvoeren. UV printen is niet alleen goed voor het milieu, want er zijn nog vele andere voordelen. Zo is de afdruk meteen droog en zijn vrijwel alle soorten ondergronden geschikt
voor deze printtechniek. Dankzij het mooie contrast is UV printen een moderne, waterbestendige manier van printen op vrijwel alle denkbare ondergronden. Van het resultaat kunt u vele jaren onbezorgd genieten, daar zorgt de vakkennis van Quick Graveerservice wel voor.

Toepassingen

De speciale inkt die Quick Graveerservice gebruikt wordt dankzij het ultraviolette licht meteen hard. Het bijzondere van deze techniek is dat er ook een reliëf in de print kan worden aangebracht. Tel daarbij het mooie contrast op, en u heeft met UV printen echt iets unieks in handen. Bent u op zoek naar een paneel of bord voor buiten? Dan is deze printtechniek uiterst geschikt. De vakmensen van Quick Graveerservice weten precies hoe ze uw project weerbestendig krijgen. Geen enkele weersomstandigheid, zelfs niet in wisselvallig Nederland, zal zo een gevaar vormen voor uw eindproduct.

Materialen

Over de mogelijkheden van UV printen kunnen we eigenlijk kort zijn: vrijwel alles is mogelijk. Niet alleen kunnen we alle kleuren gebruikten, ook de keuze in materialen is norm. Naast de eerdergenoemde wandpanelen voor binnen, maar ook zeker voor buiten, is de lijst met opties lang. Van sleutelhangers tot pennen en van bidons tot aanstekers. Of wat dacht u van USB-sticks of computermuizen in grote, of juist kleinere oplage? Quick Graveerservice maakt het mogelijk en zet de techniek van UV printen graag in om ook van uw reclame-uiting een daverend succes te maken.

Portfolio