Sublimeren

Bij QuickGraveerservice in Zwaag zijn we maar wat trots op onze deskundigheid, en sublimeren is daar het perfecte voorbeeld van. Sublimeren is een proces waarbij op zeer hoge temperatuur de inkt van een transfervel in een aluminium plaat wordt geperst. Dit proces levert een prachtige plaat op waarbij de inkt geïntegreerd is in de toplaag zelf. Hierdoor blijven de kleuren optimaal behouden en is het resultaat ook nog eens UV-, kras- en waterbestendig. Uw foto, logo of tekst worden zo echt één met het door u gekozen oppervlak. Het duurzame resultaat mag er zijn, want u heeft hier heel lang plezier van.

Toepassingen

Net als u kiezen wij elke dag opnieuw voor kwaliteit. Wij streven naar het beste resultaat, want professionaliteit is onze drijfveer. Ook voor uw product wilt u natuurlijk alleen het allerbeste. Wilt u de meest duurzame optie waar u weinig onderhoud aan heeft? Bij QuickGraveerservice denken we graag mee. Weet u al precies wat we voor u mogen realiseren? Dan gaan we snel en deskundig over tot uitvoer. Toepassingen als naambadges, bedrijfslogo’s, tekstplaten en portretten zijn ideaal om aan ons uit handen te geven. Sublimeren als productietechniek maakt realiteit van vrijwel al uw wensen, krasvast en UV-bestendig.

Materialen

Zeker voor producten die voor buiten bedoeld zijn en weer en wind moeten trotseren is sublimeren een goede techniek. Wij leveren geen half werk en gaan voor het beste product met een zo lang mogelijke levensduur. Daarom vindt de persing in het materiaal altijd plaats onder hoge druk en bij 200°C. Dit zorgt voor een product dat bij uitstek geschikt is voor vrijwel alle binnen- en buitentoepassingen. Aluminium en diverse kunststoffen lenen zich na bewerking uitstekend voor sublimatie. Wat u ook in gedachten heeft, bij QuickGraveerservice in Zwaag maken we ook graag realiteit van uw wens.

Staat uw materiaal of toepassing er niet tussen? Tot nu toe hebben we voor elk probleem altijd een oplossing kunnen vinden. Stuur een mailtje naar info@qgraveer.com of bel ons op +31(0) 229 573 296 om te informeren naar de mogelijkheden.

Productieproces

Hoe gaat het sublimatieproces in zijn werk?

Afdrukken

De afbeeldingen worden gedrukt op een transfervel. Dit gebeurt met de beste inkt en een speciaal voor sublimatie gekalibreerde printer.

Sublimeren

Het transfervel en een plaat aluminium worden met 200°C op elkaar gedrukt in een vacuüm pers.

Verzenden

Het transfervel wordt van het aluminium afgehaald. Het product wordt gecheckt op kwaliteit en opgestuurd.

Portfolio