Graveren

Bent u op zoek naar een echt uniek product? Wij helpen u graag de beste oplossing, wat u ook zoekt. De mogelijkheden van graveren zijn eindeloos. Wilt u enkele stuks of een grote productie een uniek karakter geven?
Bij QuickGraveerservice in Zwaag bereiken we met computergestuurde machines altijd het beste resultaat. Middels een diamant wordt het oppervlakte van het product van uw keuze ingekrast. De diepte wordt exact bepaald en uitgefreesd met hulp van een roterende beitel. Deze uitgefreesde banen kunnen vervolgens worden ingekleurd met water- en UV-vaste inkt. Wij houden de kwaliteit scherp in het oog zodat het resultaat precies naar uw wens is.

Toepassingen

Graveren is een enorm veelzijdig proces, waardoor talloze producten een persoonlijk karakter kunnen krijgen. Het is onze passie om daadwerkelijk te realiseren wat u voor ogen heeft. Wij denken daarom met u mee. Onze jarenlange ervaring en kennis van materialen zorgen ervoor dat wij altijd een advies op maat kunnen geven. Iets moois creëren met een lange levensduur vinden wij fantastisch. Bent u op zoek naar een gravure in een tekstplaatje, een waarschuwingsbord, bewegwijzering of liftbord? Dit is slechts een kleine opsomming van het brede scala van mogelijke toepassingen van graveren.

Materialen

Professionaliteit staat bij QuickGraveerservice in Zwaag voorop. Ook het graveren van kwetsbare materialen is daarom bij ons in goede handen. Wij volgen de ontwikkelingen van de graveertechniek op de voet en onze machines voldoen aan strenge eisen. Graveren is een ambacht. Wij hebben een scherp oog voor detail, want een perfect afgewerkt en uniek resultaat is ons doel. Onze snelle levertijden zorgen voor veel tevreden klanten die u al voor gingen. Wij graveren in kunststoffen, hout, metalen en edelmetalen. Heeft u andere wensen? Bij QuickGraveerservice vinden we snel en professioneel een oplossing voor elk probleem.

Staat uw materiaal of toepassing er niet tussen? Tot nu toe hebben we voor elk probleem altijd een oplossing kunnen vinden. Stuur een mailtje naar info@qgraveer.com of bel ons op +31(0) 229 573 296 om te informeren naar de mogelijkheden.

Productieproces

Hoe gaat het graveren in zijn werk?

Voorbereiden

Het aangeleverde werk wordt op de computer nagekeken en voorbereidt om naar de graveermachine gestuurd te worden.

Graveren

De computergestuurde beitel graveert het materiaal totdat het eindproduct bereikt is.

Verzenden

Het product wordt gecheckt op kwaliteit en opgestuurd.

Portfolio