De mooie techniek van MDF lasersnijden

Iedereen heeft wel eens van MDF gehoord. MDF staat voor Medium-Density Fibreboard en is niet alleen een onmisbaar plaatmateriaal voor tijdens de klussen. Zo splintert het nauwelijks en is het gemakkelijk te zagen. MDF bestaat uit een hoeveelheid kleine houtvezels. Ze worden gelijmd en geperst zodat ze een plaat vormen. Bij Quick Graveerservice werken we graag met MDF, en dat is niet zonder reden. Het is namelijk relatief goedkoop, niet te zwaar en toch erg veelzijdig. Ook is MDF bij uitstek geschikt voor lasersnijden op een snelle en zeer nauwkeurige manier.

Toepassingen

MDF lasersnijden is een knap staaltje techniek. Het gebeurt contactloos en is daarom extreem nauwkeurig. Dat zie je aan de fijne contouren, waarbij alle soorten vormen mogelijk zijn. Bij Quick Graveerservice werken we graag efficiënt en zonder onnodig materiaalverlies, en met MDF is dat goed te realiseren. Niemand houdt van splinters, en daar hoeft u bij MDF lasersnijden zeker niet bang voor te zijn. De zijkanten zijn namelijk splintervrij. Ook voor grote producties is deze techniek daarom zeer geschikt, want er zijn na het snijden geen handelingen meer nodig. MDF lasersnijden is een ideale techniek voor uw relatiegeschenk, schaalmodel of reclameproduct.

Materialen

Bij Quick Graveerservice begrijpen we dat elke klant andere wensen heeft. Onze benadering is daarom altijd vakkundig, maar ook persoonlijk. Door naar uw wensen te luisteren kunnen we u al snel vertellen hoe we die het beste kunnen realiseren. Verborgen kosten kunnen we zo voorkomen. MDF lasersnijden biedt een breed scala aan mogelijkheden en is als materiaal fijn om mee te werken. Heeft u een idee over een reclameproduct, labels, of een decoratief object? Bij Quick Graveerservice is altijd een deskundige medewerker beschikbaar om uw wens naar een eindproduct te vertalen.

Staat uw materiaal of toepassing er niet tussen? Tot nu toe hebben we voor elk probleem altijd een oplossing kunnen vinden. Stuur een mailtje naar info@qgraveer.com of bel ons op +31(0) 229 573 296 om te informeren naar de mogelijkheden.

Productieproces

Hoe gaat het lasersnijden in zijn werk?

Voorbereiden

Het aangeleverde werk wordt op de computer nagekeken en voorbereidt om naar de graveermachine gestuurd te worden.

Snijden

De computergestuurde laser snijdt het ontwerp uit het materiaal.

Verzenden

Het product wordt gecheckt op kwaliteit en opgestuurd.

Portfolio