Efficiënt en precies lasersnijden in kunststof

Innoveren vinden we bij Quick Graveerservice in Zwaag belangrijk. Alleen door het beste uit onszelf en onze machines te halen zijn we in staat hoogstaande kwaliteit te blijven leveren. Nu en in de toekomst. Deze hoge standaarden gelden ook voor lasersnijden in kunststof. Als productiebedrijf staan wij niet voor niets bekend als zeer deskundig op het gebied van oppervlaktebewerkingen. Ook voor het lasersnijden in kunststof is onze werkplaats uitstekend ingericht. Onze lasersnijmachines zorgen voor het mooiste eindresultaat op de meest efficiënte wijze.

Toepassingen

Het met de hoogst mogelijke precisie lasersnijden van diverse soorten kunststof doen we bij Quick Graveerservice graag en vakkundig. Onze lasersnijmachines zijn daarin een onmisbaar onderdeel. Zo kunnen we uw eindproduct snel en volgens uw wens afleveren. Wat dacht u bijvoorbeeld van uw logo of bedrijfsnaam in kunststof? Naast moderne machines vinden wij ook het persoonlijke aspect belangrijk. Onze professionele medewerkers staan u daarom graag te woord. Ze voorzien u van een advies op maat op het gebied van lasersnijden in kunststof. Of u nou enkele stuks of een complete serie nodig heeft, wij willen graag dat u tevreden bent.

Materialen

Het lasersnijden van kunststof is een lasertoepassing die erg populair is. Dat is niet voor niets, want er is veel mogelijk op dit gebied. Zo kunnen onze CO2 lasers prachtige resultaten bereiken met het snijden in bijvoorbeeld acryl. Ook andere dunne kunststoffen zijn geschikt voor het lasersnijden. Denk hierbij aan polycarbonaat, polypropyleen en polyethyleen. Het mooie eindproduct met schone snijranden is echt om trots op te zijn. Daarom is lasersnijden in kunststof ook een geschikte toepassing wanneer u op zoekt bent naar een bijzonder relatiegeschenk of persoonlijk cadeau. Quick Graveerservice in Zwaag heeft alles in huis om ook uw product te realiseren.

Staat uw materiaal of toepassing er niet tussen? Tot nu toe hebben we voor elk probleem altijd een oplossing kunnen vinden. Stuur een mailtje naar info@qgraveer.com of bel ons op +31(0) 229 573 296 om te informeren naar de mogelijkheden.

Productieproces

Hoe gaat het lasersnijden in zijn werk?

Voorbereiden

Het aangeleverde werk wordt op de computer nagekeken en voorbereidt om naar de graveermachine gestuurd te worden.

Snijden

De computergestuurde laser snijdt het ontwerp uit het materiaal.

Verzenden

Het product wordt gecheckt op kwaliteit en opgestuurd.

Portfolio