Prachtig resultaat dankzij lasersnijden in hout

Het bewerken van hout is al vele eeuwen zeer populair. Dat is niet zo vreemd, want bij Quick Graveerservice in Zwaag hebben ook wij een zwak voor hout. De veelzijdigheid en het robuuste uiterlijk van dit materiaal zorgen voor een breed scala aan mogelijkheden voor het lasersnijden in hout. Van kledinghanger tot fotolijst, hout is prachtig materiaal om te personaliseren met een laser. Bij Quick Graveer kunnen wij dankzij onze jarenlange ervaring
met u meedenken en u adviseren over de haalbaarheid van uw concept. Wij maken duidelijke prijsafspraken en zorgen dankzij lasersnijden in hout voor een prachtig eindproduct.

Toepassingen

Lasersnijden in hout doen wij met de hoogste precisie. Wat is er nou mooier dan een op maat gemaakt product met een persoonlijk tintje? Met zoveel verschillende soorten hout is er altijd een geschikt materiaal voor uw concept te vinden. Onze machines en onze werkruimte voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Dat vinden we bij Quick Graveerservice in Zwaag niet meer dan logisch, want kwaliteit staat bij ons ook bij lasersnijden in hout altijd voorop. U zult versteld staan als uw ontwerp uiteindelijk op het hout staat. Wat dacht u van dat unieke klembord met eigen logo of een gepersonaliseerde snijplank bijvoorbeeld?

Materialen

Weinig materialen zijn onderling zo verschillend als hout. Van oersterk massief hout tot multiplex met een dikte van slechts enkele millimeters, vrijwel alle houtsoorten zijn geschikt voor deze techniek. Juist die variatie zorgt ervoor dat lasersnijden in hout een zeer creatief proces is. Bij Quick Graveerservice in Zwaag werken wij altijd met kennis van producten.
Omdat onze lasermachines zeer precies kunnen snijden komt ook uw design perfect uit de verf. Ook voor relatiegeschenken is lasersnijden in hout een ideale toepassing. Quick Graveerservice in Zwaag voert niet alleen uit, wij denken ook graag met u mee. Uw concept nemen wij dan ook graag met u door.

Productieproces

Hoe gaat het sublimatieproces in zijn werk?

Afdrukken

De afbeeldingen worden gedrukt op een transfervel. Dit gebeurt met de beste inkt en een speciaal voor sublimatie gekalibreerde printer.

Sublimeren

Het transfervel en een plaat aluminium worden met 200°C op elkaar gedrukt in een vacuüm pers.

Verzenden

Het transfervel wordt van het aluminium afgehaald. Het product wordt gecheckt op kwaliteit en opgestuurd.

Portfolio