Lasergraveren

De kracht van techniek komt nergens zo goed tot z’n recht als bij lasergraveren. Bij QuickGraveerservice in Zwaag hebben we deze toepassing tot kunst verheven, om zo tot een prachtig eindresultaat te kunnen komen. Wij maken gebruik van twee verschillende soorten lasertechnieken. Met de CO2 laser kunnen wij zeer precies oppervlaktes bewerken of weglaseren. De YAG-laser geeft ons de mogelijkheid oppervlaktes ook inwendig te kunnen laseren, zoals bij 3D-laseren. Een mooi voorbeeld van deze veelzijdige techniek zijn glasblokjes met daarin een figuur. Het laten verkleuren van bepaalde kunststoffen en metalen behoort ook tot de mogelijkheden van de YAG-laser.

Toepassingen

Lasergraveren is een uitkomst, want de lijst met mogelijkheden voor zowel particulieren als bedrijven is lang. Hoewel de techniek veel kennis en inzicht vereist zult u versteld staan van het snelle resultaat. Het is nog mooier dan u dacht, en dat is precies wat we bij QuickGraveerservice voor ogen hebben. De nauwkeurigheid en de hoge snelheid zorgen ervoor dat lasergraveren een efficiënte techniek is voor bijvoorbeeld relatiegeschenken. Ook het aanbrengen van een merk, naam of productiecode op gereedschap behoort tot de mogelijkheden. Of wat dacht u van een barcode of nummer op het gele label van een koe? Lasergraveren maakt dit en meer probleemloos mogelijk.

Materialen

De mogelijkheden van een laserstraal gaan nog verder dan u misschien denkt. Deze veelzijdige techniek kan niet alleen snijden, maar ook zeer precies graveren. Het mooie van lasergraveren is dat ontzettend veel voorwerpen heel gemakkelijk een persoonlijk en uniek karakter kunnen krijgen. Van papier tot glas en van graniet tot schuim. Vrijwel alles is mogelijk, dus ook uw ontwerp realiseren we graag voor u. U mag van het eindresultaat en van ons hoge verwachtingen hebben, want wij stoppen pas als het resultaat naar volle tevredenheid is. Wij zorgen voor vervanging als dat onverhoopt niet het geval is, uiteraard kosteloos. De klant is dus nog echt koning bij QuickGraveerservice in Zwaag.

Staat uw materiaal of toepassing er niet tussen? Tot nu toe hebben we voor elk probleem altijd een oplossing kunnen vinden. Stuur een mailtje naar info@qgraveer.com of bel ons op +31(0) 229 573 296 om te informeren naar de mogelijkheden.

Dit filmpje is niet versneld!

Productieproces

Hoe gaat het lasergraveren in zijn werk?

Voorbereiden

Het aangeleverde werk wordt op de computer nagekeken en voorbereidt om naar de graveermachine gestuurd te worden.

Graveren

De computergestuurde beitel graveert het materiaal totdat het eindproduct bereikt is.

Verzenden

Het product wordt gecheckt op kwaliteit en opgestuurd.

Portfolio